Arrangementen

Happy Honeymoon

Ons speciale huwelijks-arrangement. De romantische Suite Heaven is hiervoor het ideale decor, nog eens extra romantisch aangekleed met rozen, of onze heerlijke Suite Pillows met Sauna. Samen heerlijk nagenieten met een glaasje bubbels in bad of op de bank na een saunagang en de overweldigende ervaringen van de afgelopen dagen doornemen. Mmmmm, ontspannen maar.
Inclusief 2 glazen bubbels, lekkere hapjes, extra sfeervolle aankleding, laat ontbijt met bubbels op bed of jullie privé terras en een late check out.

€ 160,00 per nacht*

*een extra nacht boekt u al vanaf €49,95 pp per nacht.

Summertime!

Ruik, hoor, voel en proef de zomer……..

Kom en geniet volop van de zomer in Lottum. Fiets langs de vele zoet geurende rozenvelden. Pluk onderweg verse blauwe bessen of aardbeien of geniet op het terras van een koud Hertog Jan biertje. We hebben een speciale fietsroute uitgestippeld die u langs al het heerlijks van deze streek leid. Geniet ‘s avonds van een heerlijk viergangendiner en van de rust en de stilte op ons terras, tel de sterren en droom moe maar voldaan weg op de luxe boxspring in uw suite. Na een ontspannen nacht wacht u een heerlijk ontbijt. Fietsen kunt u eventueel huren bij Kellenaers in Lottum.

Twee overnachtingen in een suite naar keuze inclusief ontbijt, bubbels & bites bij ontvangst, een viergangen diner en de speciale fietsroute. Te boeken voor aankomst vanaf 21 juni tot aankomst 20 september.

 • ontvangst met bubbels en bites
 • 2x overnachting in een suite naar keuze
 • 2x uitgebreid ontbijt
 • 1x 4-gangen diner
 • 1x speciale fietsroute

€ 157,50- per persoon*

*op basis van 2 persoonsbezetting op de kamer

Nog een nachtje extra blijven? Dat kan voor slechts €57,50 pp per nacht!

Beleef de herfst

Wanneer de blaadjes weer van de bomen vallen en de avonden steeds langer worden, is het heerlijk toeven bij Résidence La Vie en Rose. Wij ontvangen u graag met een glaasje bubbels. Geniet nog even van het warme najaarszonnetje op het terras en kruip ’s avonds met een goed glas wijn bij de haard. De natuur rondom Lottum kleurt prachtig geel en oranje, een heerlijke tijd om te voet of met de fiets alle geuren en kleuren van de herfst op te snuiven. Liever lekker shoppen voor de winter, dat kan in Venlo, Designer Outlet Roermond, Düsseldorf of bij het grootste overdekte winkelscentrum van Europa Center-O!

 • 2x overnachting in een suite naar keuze inclusief ontbijt
 • 1x glaasje bubbels bij ontvangst
 • 1x 4-gangen verrassingsdiner op de dag van aankomst
 • keuze uit diverse fietsroutes 

 

€ 155,- p.p.*

*op basis van 2 persoons bezetting in de kamer.
 

Nog een nachtje langer blijven? Boek aansluitend een extra nacht voor slechts €49,95 pp

Te boeken vanaf 23 september tot 21 december

Gastronomisch arrangement

Culinaire verwennerij!

Nadat jullie gesetteld zijn in de suite naar keuze, wacht een culinair viergangen verrassingsdiner, geserveerd in de Living bij de haard of op het zonnige terras. Na afloop is het slechts een paar stappen naar de suite om heerlijk na te genieten. Na een ontspannen nacht wacht een heerlijk ontbijt. Er zijn mogelijkheden te over om de dag te vullen, van wandelen, relaxen in het Termaal Bad, shoppen in Venlo, Dusseldorf of Designer Outlet Roermond. 

’s Avonds worden jullie naar restaurant de Beejekurf gebracht voor een gastronomische smaakbeleving. Amper een jaar na de opening staat de Beejekurf al in de Lekker tussen de 500 beste restaurants van Nederland. “Onomstotelijk  verdient”, volgens de recensenten! U geniet hier van een 5-gangendiner met bijpassende wijnen en koffie/thee. Na afloop wordt u weer naar résidence La Vie en Rose gebracht voor een heerlijke nacht. 

Kortom helemaal compleet!

 • 2 x overnachting in een suite naar keuze
 • 2 x uitgebreid ontbijt
 • 1 x een 4 gangen diner op de dag van aankomst
 • 1 x een 5 gangen diner compleet met wijn, koffie en tafelwater bij De Beejekurf
 • vervoer naar restaurant De Beejekurf

€ 247,50 per persoon*

Nog een nachtje extra blijven? Dat kan voor € 49,95 pp per nacht t/m 20 juni en van 21 juni t/m 30 september € 57,50 pp per nacht.

* op basis van 2 personen bezetting op de kamer

Zomer, zon en tapas!

Voor wie lekker in Nederland blijft en toch volop van de zomer wil genieten hebben we een fijn geniet arrangement samengesteld. Wij ontvangen u graag met een drankje op het terras. 'S avonds serveren wij een heerlijk tapasdiner bestaande uit brood en diverse koude en warme tapas. U rolt daarna voldaan u bed in. De dagen kunt u verder invullen door lekker te fietsen of wandelen door het Limburgs Landschap en onderweg proeven van het vele lekkers wat deze regio biedt.

Het arrangement bestaat uit:

 • 1 x ontvangst met een drankje
 • 1 x uitgebreid tapasdiner op de dag van aankomst
 • 2 x overnachting in een suite naar keuze;
 • 2 x uitgebreid ontbijt;
 • Fietsroutes van de regio langs diverse streek producten


€ 157,50 p.p.*

* op basis van 2 personen op een kamer

Mocht u nog een nachtje extra willen blijven dat kan voor slechts €57,50 pp per nacht.


Pieterpad arrangement

Onthaasten langs het Pieterpad

Het Pieterpad is het bekendste lange afstands wandelpad van Nederland. Van Pieterburen in Groningen tot de Sint Pietersberg in Zuid Limburg bij Maastricht. Residence La Vie en Rose in Lottum ligt langs het Pieterpad en wat is het heerlijk om bij te komen van een lange dag wandelen in een rustige huiselijke omgeving. U hoeft met dit arrangement de deur niet meer uit en heeft geen auto nodig om nog ergens te gaan eten. U ploft heerlijk neer in onze Living bij de haard of op het terras en wij doen de rest. Wij serveren u hier graag de Pieterpadhap. Dit bestaat uit een heerlijk gevulde pasta met salade of stamppot en een glaasje witte of rode wijn of een koud pilsje (of een ander drankje). Daarna een kop koffie of thee met iets lekkers.

 • 1x overnachting in een suite naar keuze
 • uitgebreid ontbijt
 • koffie en thee
 • 2x de Pieterpadhap bestaande uit een pasta met salade of een goed gevulde stamppot een drankje en koffie en thee met iets lekkers.

Tevens maken wij op verzoek een lunchpakket om mee te nemen onderweg. Kosten € 9,95 pp.

Bestaand uit 4 boterhammen met beleg, snoepgroente, 1 stuk fuit, 1 mueslireep, pakje sap en 1 flesje water.

Prijs € 75,- pp*

*op basis van 2 persoons bezetting per kamer
Dit arrangement is uitsluitend te boeken van maandag tot en met donderdag muv de maanden juli en augustus.