NIEUWSBRIEF 24 - april 2014 

Vier de Lente!

Hoewel koning winter zich nog regelmatig laat zien, gaat de lente overwinnen! Bij ons staan de ‘lammetjes’ alweer in de tuin te grazen. Snuif ook de heerlijke frisse lente op en voel de lentekriebels in Limburg! Nog niets gepland met Pasen? Kom paaseieren zoeken in Lottum! We hebben nog een enkele suite beschikbaar. Kies voor het Lente-arrangement van 2 nachten of het heerlijk extra lange en ontspannen Paas-arrangement (3 nachten)!

NIEUWE ARRANGEMENTEN

Paas-arrangement: Zin in een relaxte Pasen, toe aan een mini-vakantie? Boek dan ons speciale Paas-arrangement. Aankomst vrijdag 29 maart en vertrek op maandag 31 maart. Drie overnachtingen in een suite naar keuze; inclusief ontbijt; een driegangen verrassingsdiner op vrijdag; Paas High Tea op eerste Paasdag; een speciaal uitgezette Paaswandeling en entree (2,5 uur) voor het Thermaalbad Arcen voor optimale ontspanning. Meer informatie en boeken? Klik hier.

Spring Break: Zie hoe de natuur ontwaakt tijdens een wandeling langs de Maas of in de bossen en warm na afloop lekker op in het voorjaarszonnetje op het terras. 2 overnachtingen in een suite naar keuze; inclusief ontbijt; een driegangen verrassingsdiner; gebruik van fietsen; keuze uit diverse wandel- en/of fietsroutes. Meer informatie en boeken? Klik hier.

Een zonnige lente groet vanuit Lottum!

Karlijn en Nico Dapper

Résidence La Vie en Rose - Lottum
+31 (0) 77 463 39 31
www.residencelavieenrose.nl