Onthaasten in luxe...
Arrangementen

Het bos en de maas geven een prachtig decor om helemaal weg te zijn, vrijheid te voelen en even weg te zijn van de op je af komende muren.
meer weten?

Direct reserveren
Online reserveren

U kunt uw suite bij La Vie en Rose direct online reserveren.

We hebben twee suites, de basis van elke suite is luxe, comfort en rust: de ingrediënten om heerlijk te ontspannen. Elke suite is anders ingericht en ademt een heel eigen sfeer uit. Bekijk hier de beschikbaarheid en reserveer direct.

Direct reserveren
Laatste nieuws

Dineren bij La Vie en Rose

U kunt in onze B&B genieten van een heelijk driegangen diner bij de haard in de Living of op uw kamer. Onze verrassingsdiners serveren we voor €34.95 per persoon, we vragen u dit voorafgaand aan uw verblijf te reserveren

Lees meer

Wat gasten over ons zeggen

We hebben het goed naar onze zin gehad in Lottum, mede dankzij jullie goede verzorging.

We gaan uitkijken naar een volgend verblijf!

Werkelijk een B&B dat de hoofdletters dik en dubbel verdient. Puur genot en badend in luxe.

Luxe in Lottum, Adembenemed mooi.

Vrijheid met een hoofdletter, Intens genoten, Eerlijke gastvrouw

Echte gastvrijheid, Nooit Zoiets beleefd

Rustige omgeving, Overweldigend ontbijt, Schoon werkelijk alles, Echt SUPER genoten

Groetjes van Henk & Alma

Super! Alles perfect geregeld. Prettige en rustige ambiance, mooi ingerichten comfortabel. Gastvrijheid in alle opzichten genoten en prima gegeten. Hebben bewondering voor jullie inzet en wat er al tot stand is gebracht. 

Werkelijk een schot in de roos!

Ruime sfeervolle kamers, een prima onthaal, heerlijke koffie ... en wat rustgevende omgeving. Het geluk was aan onze zijde dit korte weekend. Wie weet zien we mekaar in de toekomst weer!

De prettigste en meest onthaaste vakantie in onze levensloop ... Heel frisse en gezellige kamers en living, een leuke en rustige tuin. Grenzeloze mogelijkheden, lekker eten ... En gastvrouw en gastheer om U tegen te zeggen! Hier komen we zeker nog eens terug, bedankt!  

De gastvrouw en gastheer zijn echt geweldig. Denken mee, gastvrij en gezellig. Het ontbijt was ook heerlijk.

Net een weekendje culinair genieten achter de rug bij Résidence la Vie en Rose. Culinair verwend door de bijzonder vriendelijke gastheer en gastvrouw. Lottum het rozendorp en omstreken een absolute aanrader -zelfs in de winter -voor wie houdt van de natuur, wandelen,fietsen, water,cultuur, lekker eten, ...onze leesboeken hebben het daglicht in Nederland niet gezien.