Touch of wellness.....

Touch of wellness

De tijd voor jezelf, jouw lichaam centraal 

Een heerlijke en zeer uitgebreide gezichtsbehandeling met reiniging, peeling, uitgebreide gezichts-, hals en hoofdmassage met lymfedrainage en bindweefselmassage. Verzorgend masker met intensief voedende oogcreme en ampul. Een uitgebreide arm- en handmassage en een uitgebreide been- en voetmassage de gehele behandeling wordt uitgevoerd met de rijke producten van Primavera en Volatile (natuurlijke producten met aromatherapeutische eigenschappen). 

Een 2 uur durende ervaring van optimum verzorging en ontspanning waarna u heerlijk bij de haard in de Living kunt nagenieten 

2 uur durende behandeling inclusief alle producten €120,-                                                                                                                       

Massage

Pijnlijke, vermoeide spieren, overspanning van het systeem....... een diepe weefselmassage van spieren & bindweefsel kan helend werken. Lymfedrainage is een zachte massage die de afvoer van afvalstoffen en lymfe verbetert, de aanmaak van nieuwe lymfevaatjes stimuleert, de organen beter laat werken en de celvernieuwing bevordert.  Mind, body & soul verbonden door middel van technieken die stressrelease geven, uitgevoerd met etherische geuren van Volatile. 

Massage nek, schouders & rug 30 minuten €35,-

Massage nek, schouders & rug 60 minuten €65,-

Gezicht, hals & hoofdmassage 45 minuten €50,-

Lymfedrainage 45 minuten €50,-

                                                                             

Wat gasten over ons zeggen

We hebben het goed naar onze zin gehad in Lottum, mede dankzij jullie goede verzorging.

We gaan uitkijken naar een volgend verblijf!

Werkelijk een B&B dat de hoofdletters dik en dubbel verdient. Puur genot en badend in luxe.

Luxe in Lottum, Adembenemed mooi.

Vrijheid met een hoofdletter, Intens genoten, Eerlijke gastvrouw

Echte gastvrijheid, Nooit Zoiets beleefd

Rustige omgeving, Overweldigend ontbijt, Schoon werkelijk alles, Echt SUPER genoten

Groetjes van Henk & Alma

Super! Alles perfect geregeld. Prettige en rustige ambiance, mooi ingerichten comfortabel. Gastvrijheid in alle opzichten genoten en prima gegeten. Hebben bewondering voor jullie inzet en wat er al tot stand is gebracht. 

Werkelijk een schot in de roos!

Ruime sfeervolle kamers, een prima onthaal, heerlijke koffie ... en wat rustgevende omgeving. Het geluk was aan onze zijde dit korte weekend. Wie weet zien we mekaar in de toekomst weer!

De prettigste en meest onthaaste vakantie in onze levensloop ... Heel frisse en gezellige kamers en living, een leuke en rustige tuin. Grenzeloze mogelijkheden, lekker eten ... En gastvrouw en gastheer om U tegen te zeggen! Hier komen we zeker nog eens terug, bedankt!  

De gastvrouw en gastheer zijn echt geweldig. Denken mee, gastvrij en gezellig. Het ontbijt was ook heerlijk.

Net een weekendje culinair genieten achter de rug bij Résidence la Vie en Rose. Culinair verwend door de bijzonder vriendelijke gastheer en gastvrouw. Lottum het rozendorp en omstreken een absolute aanrader -zelfs in de winter -voor wie houdt van de natuur, wandelen,fietsen, water,cultuur, lekker eten, ...onze leesboeken hebben het daglicht in Nederland niet gezien.